Welkom bij Ruitenga Parket

Ruitenga Parket onderscheidt zich als een specialist in designvloeren, waar vakmanschap en esthetiek samenkomen. Met een toewijding aan unieke ontwerpen, hoogwaardige materialen en een scala aan maatwerkmogelijkheden, staat Ruitenga Parket bekend om het creëren van vloeren die niet alleen functioneel zijn maar ook een statement maken in design.

1. Unieke Ontwerpen:
Ruitenga Parket staat bekend om zijn vermogen om unieke ontwerpen te realiseren. Of het nu gaat om opvallende patroonvloeren, artistieke inlegwerken of aangepaste kleuren, de vloeren van Ruitenga Parket dragen een onmiskenbare signatuur van individualiteit.

2. Diverse Materialen:
De specialistische focus op designvloeren betekent dat Ruitenga Parket een breed scala aan materialen aanbiedt. Van klassiek eiken tot exotische houtsoorten, klanten hebben de mogelijkheid om materialen te kiezen die perfect passen bij hun designvisie.

3. Maatwerk voor Klanten:
Maatwerk is een kernaspect van de dienstverlening van Ruitenga Parket. Het ervaren team van vakmensen werkt nauw samen met klanten om aan specifieke ontwerpvereisten te voldoen, waarbij ze streven naar vloeren die naadloos aansluiten bij het interieurconcept.

4. Moderne Afwerkingen:
Ruitenga Parket blijft op de hoogte van de laatste designtrends en biedt moderne afwerkingen die passen bij eigentijdse interieurs. Innovatieve texturen, kleurcombinaties en afwerkingsmethoden maken de vloeren van Ruitenga Parket een statement in modern design.

5. Duurzaamheid en Design:
Terwijl Ruitenga Parket zich richt op design, blijft het merk ook toegewijd aan duurzaamheid. Door gebruik te maken van milieuvriendelijke productiemethoden en duurzame houtbronnen, wordt een evenwicht tussen design en ecologische verantwoordelijkheid behouden.

6. Expertise en Advies:
De specialisten bij Ruitenga Parket beschikken over uitgebreide expertise in designvloeren. Klanten kunnen rekenen op professioneel advies en begeleiding om de perfecte vloer te kiezen die zowel esthetisch als functioneel voldoet.

Kortom, Ruitenga Parket is meer dan alleen een vloerleverancier; het is een bestemming voor diegenen die op zoek zijn naar designvloeren die spreken tot de verbeelding. Met vakmanschap, maatwerk en een passie voor design blijft Ruitenga Parket een toonaangevende naam in de wereld van exclusieve vloerontwerpen.

Openingstijden
Openingstijden

Maandag 09:00 - 18:00
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 18:00
Vrijdag 09:00 - 18:00
Zaterdag 09:00 - 17:00
Zondag Gesloten

Ook buiten deze uren op afspraak mogelijk.

Over ons |Contact |Algemene Voorwaarden

© 2023 Ruitenga Parket | Alle rechten voorbehouden | Gebouwd door ruitengawebdesign

Bedrijfsgegevens
  • Bedrijf: Ruitenga Parket
  • Plaats: Putten
  • Land: Nederland
Contactinformatie
  • Telefoon: 06-28417908
  • E-mail: info@ruitengaparket.nl
logo-Parket-en-vloerverwarming