vloerverwarming-legpatroon-duurzaamheid

Iedere Raftwood Pure vloer uit onze houten vloeren fabriek is uniek en juist daardoor geschikt voor vrijwel alle woonstijlen. Door het stoere, ruige karakter is deze vloer ook bijzonder geschikt voor druk belopen ruimten. Denk hierbij aan toepassing in de horeca of bijvoorbeeld bedrijfsruimten. Een Raftwood Pure vloer heeft maar weinig onderhoud nodig. En een kras of deukje is niet gelijk storend, maar versterkt juist het beeld van een échte houten vloer!

Mogelijke legwijze, vloerverwarming & onderhoud

Onze Raftwood Pure vloer is verkrijgbaar in 8 fraaie onderscheidende kleuren en je kan kiezen uit planken van 18, 22 tot zelfs 26 cm breed. Liever een visgraat, patroonvloer of Hongaarse punt? Dan kan ook! Door de fraaie tekening en structuur kan je verschillende patronen leggen met deze vloer. Alle Raftwood Pure vloeren zijn perfect te combineren met vloerverwarming en -koeling en vragen een absoluut minimum aan onderhoud.

Robuuste natuurlijke uitstraling

De Raftwood Pure vloer is opgebouwd uit 12 mm berken multiplex met een circa 3,4 mm toplaag. De toplaag produceren wij op authentieke wijze, waardoor deze een prachtig robuuste en natuurlijke uitstraling heeft. Van ‘sortering’ is geen sprake, want wij sorteren de toplagen bewust niet uit.

Bedrijfsgegevens
  • Bedrijf: Ruitenga Parket
  • Plaats: Putten
  • Land: Nederland
Contactinformatie
 

Over ons |Contact |Algemene Voorwaarden

© 2023 Ruitenga Parket | Alle rechten voorbehouden | Gebouwd door ruitengawebdesign

Openingstijden
Openingstijden

Maandag 09:00 - 18:00
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 18:00
Vrijdag 09:00 - 18:00
Zaterdag 09:00 - 17:00
Zondag Gesloten

Ook buiten deze uren op afspraak mogelijk.

logo-Parket-en-vloerverwarming