vloerverwarming-legpatroon-duurzaamheid

Als vloerenverkoper brengen wij met de Patina Pure Collectie toegankelijke houten vloeren voor iedereen. Het zijn pure houten vloeren, zonder teveel bewerkingen. Daardoor behoudt de Patina Pure vloer zijn natuurlijke uitstraling. Deze vloer is geschikt om elke ruimte een sfeervolle uitstraling te geven.

Mogelijke legwijze, vloerverwarming & onderhoud

De Patina Pure Collectie bestaat uit 8 verschillende, natuurlijke kleuren. Ze passen in elk interieur en zijn een goede keuze voor diverse woonstijlen. Het uitgangspunt voor de ontwikkeling van deze collectie was: toegankelijke kwaliteit voor iedereen. Deze vloer is ook mooi te leggen in visgraat of andere patronen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Al onze vloeren zijn geschikt om te gebruiken met vloerverwarming. Voor het onderhoud van deze vloer is een parketreiniger en een onderhoudsolie voldoende.

Toegankelijke kwaliteit voor iedereen. Deze natuurlijke collectie met in totaal 8 verschillende kleuren gaat terug naar de basis van puur hout!

De combinatie van beits en olie

De Patina Pure collectie is een specifieke combinatie van beits en olie. Doordat wij de behandelingen beperken, heeft dat als groot voordeel dat er weinig kleurverschillen optreden. In combinatie met een rustieke houtsortering ontstaan zo warme, diepe kleuren zonder dat het natuurlijke karakter van het hout verloren gaat.

Patina Pure vloeren worden níet gerookt

Bij het roken van vloeren is vaak wel dezelfde kleur te benaderen, maar de kans op grote onderlinge kleurverschillen is groter. Daarom kozen wij er als vloerenproducent voor om de Patina Pure collectie niet te roken. Voor het onderhoud is een parketreiniger en onderhoudsolie voldoende.

Bedrijfsgegevens
  • Bedrijf: Ruitenga Parket
  • Plaats: Putten
  • Land: Nederland
Contactinformatie
 

Over ons |Contact |Algemene Voorwaarden

© 2023 Ruitenga Parket | Alle rechten voorbehouden | Gebouwd door ruitengawebdesign

Openingstijden
Openingstijden

Maandag 09:00 - 18:00
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 18:00
Vrijdag 09:00 - 18:00
Zaterdag 09:00 - 17:00
Zondag Gesloten

Ook buiten deze uren op afspraak mogelijk.

logo-Parket-en-vloerverwarming