vloerverwarming-legpatroon-duurzaamheid

Met de Floorish collectie maken wij ons assortiment compleet met prachtige betaalbare houten vloeren. Een vloer die gegarandeerd een groot publiek aanspreekt. Onze klanten krijgen een kwaliteitsvloer, zonder dat de prijs te hoog is. De Floorish collectie verdient een mooie plek in onze showroom!

Mogelijke legwijze, vloerverwarming & onderhoud

De Floorish collectie biedt betaalbare houten vloeren voor een breed publiek. De planken zijn leverbaar in twee breedtes van 18 en 22 cm. En ook de Floorish is, net als al onze vloeren geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling. Het onderhoud is eenvoudig.

Voor de Floorish collectie nemen wij een eiken twin-plank in de mix sortering als basis. ‘Mix’ wil zeggen dat de vloer een fraaie natuurlijke tekening heeft, waar noesten en schakeringen het karakter van de vloer benadrukken. Geen steriele vloer dus. Want juist met de Floorish laat je zien van échte natuurlijke materialen te houden. Een betaalbare houten vloer.

Licht geborsteld en bewerkt met olie in 18 en 22 cm

De Floorish collectie is gemaakt van een twin-plank met 4 mm Europees eiken toplaag, die wij licht borstelen en afwerken in 8 onderscheidende kleuren hoogwaardige olie. Ze zijn leverbaar in 2 breedtes van 18 en 22 cm en altijd voorzien van een vellingkant aan de langszijde van de plank.

Bedrijfsgegevens
  • Bedrijf: Ruitenga Parket
  • Plaats: Putten
  • Land: Nederland
Contactinformatie
 

Over ons |Contact |Algemene Voorwaarden

© 2023 Ruitenga Parket | Alle rechten voorbehouden | Gebouwd door ruitengawebdesign

Openingstijden
Openingstijden

Maandag 09:00 - 18:00
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 18:00
Vrijdag 09:00 - 18:00
Zaterdag 09:00 - 17:00
Zondag Gesloten

Ook buiten deze uren op afspraak mogelijk.

logo-Parket-en-vloerverwarming